Strandvägen 1 & alkoholfri Gin & Tonic

Över en lunch hinner man inte med så mycket, så därför kirrade jag till mig en ny dejt med Andrea. Vi tog det solsäkra kortet och möttes upp på Strandvägen 1. Jag suktade efter ett glas vitt och så fick det bli, medan Andie som kör på den vita månaden beställde in en alkoholfri gin & tonic? Andrea är ju en livsnjutare av rang så jag trodde faktiskt att jag skulle få skåda ett fusk, men icke sa nicke, hon höll sig till det alkoholfria. På bästa plats njöt vi av sommarstockholm och gick igenom all skönhet livet bjuder på. Jag älskar torsdagar, sol och Stockholm. 

Här kan man sitta och må. 

Andrea och min pyntade tech-mac njöt för fullt. 

Imorgon är det helg vilket innebär att jag ska på fest och äta kräftor och dricka hallandsfläder. YEJ! 

Puss <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!