Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Strandvägen 1 & alkoholfri Gin & Tonic

Över en lunch hinner man inte med så mycket, så därför kirrade jag till mig en ny dejt med Andrea. Vi tog det solsäkra kortet och möttes upp på Strandvägen 1. Jag suktade efter ett glas vitt och så fick det bli, medan Andie som kör på den vita månaden beställde in en alkoholfri gin & tonic? Andrea är ju en livsnjutare av rang så jag trodde faktiskt att jag skulle få skåda ett fusk, men icke sa nicke, hon höll sig till det alkoholfria. På bästa plats njöt vi av sommarstockholm och gick igenom all skönhet livet bjuder på. Jag älskar torsdagar, sol och Stockholm. 

Här kan man sitta och må. 

Andrea och min pyntade tech-mac njöt för fullt. 

Imorgon är det helg vilket innebär att jag ska på fest och äta kräftor och dricka hallandsfläder. YEJ! 

Puss <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry