Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Glida före i kön och parkluncha med snygg man

Idag mötte jag upp J på den superheta superfoodbaren Reload som ligger precis vid mitt jobb. Stället är alltid proppfullt och folk står och köar i timmar. Hur gör jag för att slippa det då? Det varierar, men idag valde jag taktiken ”komma sent och låta sällskapet ta skiten”. Så väl framme på Reload gled jag förbi den milslånga kön, pussade på en snygg kille och beställde min mixsallad. Vi tog take away och gick och satte oss i parken bredvid för att njuta av solen samtidigt. Hur mysigt är det inte att lunchdejta? Typ det bästa jag vet! 

Vi valde såklart den svettigaste bänken vi kunde hitta.

Jag tog kyckling och J slog till på räkor. Gott! Men jag har inte riktigt hajjat grejen med att köa i timmar för Reloads mat. Det är supergott och de är generösa med mat…Utöver det så är det inget extra tycker jag.

Stockholm är så varmt att jag svettas i shorts. Jag hade hellre burit en brasiliansk bikini idag. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind