Glida före i kön och parkluncha med snygg man

Idag mötte jag upp J på den superheta superfoodbaren Reload som ligger precis vid mitt jobb. Stället är alltid proppfullt och folk står och köar i timmar. Hur gör jag för att slippa det då? Det varierar, men idag valde jag taktiken ”komma sent och låta sällskapet ta skiten”. Så väl framme på Reload gled jag förbi den milslånga kön, pussade på en snygg kille och beställde min mixsallad. Vi tog take away och gick och satte oss i parken bredvid för att njuta av solen samtidigt. Hur mysigt är det inte att lunchdejta? Typ det bästa jag vet! 

Vi valde såklart den svettigaste bänken vi kunde hitta.

Jag tog kyckling och J slog till på räkor. Gott! Men jag har inte riktigt hajjat grejen med att köa i timmar för Reloads mat. Det är supergott och de är generösa med mat…Utöver det så är det inget extra tycker jag.

Stockholm är så varmt att jag svettas i shorts. Jag hade hellre burit en brasiliansk bikini idag. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!