Summering av min lördag – En tuff bil, PGs kräftis och bullens korv.

Igår var det äntligen dags för Philip Gs kräftskiva hemma på Hamra i Linköping. Denna festliga lördag började redan när Philip Ö (många Phille-kompisar) kom och hämtade upp mig. Han hade haft det lite för kul natten innan så jag fick äran att köra hans lilla pärla ner till Linköping. Här börjar alltså festen! Jag fick trycka gasen i botten i hans härliga leksak hela vägen hem. Lycka! 

En fräsch men lite halvschleten Phil. 

Här är jag riktigt taggad och redo för att köra alldeles för fort ner till Linköping. 

Snapchat fick ta del av min nöjdhet och jag var noga med att ange den aktuella hastigheten. Mamma var inte mitt största snapchatfan… 

När vi kom hem var det bråttom till kalaset, så det fick bli en snabbfix på 10 minuter innan det blev bilen igen. Mamma och pappa fick spara på alla Henrietta-pussar. 

I väntan på Christoffer och Bella.

Mot Hamra och är har vi en saknad Christoffer Weider! Killen ni annars bara läser om i Resumé och Dagens Media, men nu även i min feta blogg. Hej hej! 

Framme på Hamra Gård och Christoffer har redan börjat på ”helan går”.

PG hade valt att hålla festen nere på bryggan, så här traskar vi neråt bland grönska. Somrigt och härligt! 

Tjingelinkan på er! 

Fina Matilda var taggad på kräftor och på att hon fått bästa bordet. Jag råkade sitta vid samma..

Efter mingel var det dags att slå sig till bords, så som man brukar göra… ”Frompa” är ett smeknamn som många av mina vänner använder, så här skulle jag sitta dårå. Varsågod och sitt Henrietta!  

På med hatten. Nu kör vi. 

Jag och mina bordsherrar Joakim och Axel. Joakim ställde så fint upp, men Axel var mer sugen på att bita på kräftans klo. Jaja! 

Jag och lille kräftan

Kolla så härligt vi hade det! PG och Fanny hade gjort det så fint inne i tältet och jag hade lyxen att få titta ut över vattnet under middagen…

…. men fokuserade mest på de röda små liven på min tallrik. Helt galet så goda kräftor det bjöds på. Jag tror att jag åt hela 20 stycken… Tummen upp för Carros goda pajer också! 

Jag bjöd i vanlig ordning på en hel del snapchats under kvällen. 

Jag och Axel efter en skåne i strupen.

När kräftorna och snapsen låg i magen ropade baren och dansgolvet. Jävlar vad jag dansade! Så mycket och så vilt att jag bara hann med en enda selfie.. Det var ju så att det bjöds på Uggla och Sean Paul och då slutar jag aldrig.

När nattnagget ställdes fram var jag inte sist framme vid kastrullen. PG (kvällens värd) och Christoffer (kändisen från Resumé) tyckte att korven var ett utmärkt content till bloggen, så här är alltså min varmkorv och den var väldigt god. Hur åt jag den då? Jag hatar ketchup och senap, så därför blev det som vanligt en korv med ett bröd. Kanske lite torrt, men that´s the way I like it! 

Nu väntar en ny spännande vecka som är fylld med härligheter. Vad händer då? Jag fyller år, ska på ett gäng spännande möten och så har jag en kul helg framför mig. Vad har ni på agendan? 

<3 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!