Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min fantastiska mamma och en magisk friterad tonfisk.

Har ni alla haft en bra start på veckan? 

Jag har alltid älskat måndagar. Det betyder ny vecka, nya planer och lite nyttiga rutiner. Idag har jag älskat min måndag lite extra mycket då jag har fått kvalitétstid med min kära mamma. Hon är så fin! Jag fyller ju år på onsdag och familjen kan tyvärr inte komma upp till Stockholm då, så hon kom upp idag för att fira mig i förskott. Vi valde att fira med en mysig middag på Kommendören som är SÅ jäkla bra. Gå dit om ni inte varit där ännu. 

Vi började med dessa små hummertacos. Alltså….Mata mig med dessa och jag älskar dig föralltid. FY så goda. 

Vi hade tur med vädret och fick ett härligt bord i solen. Här satt vi och pratade om familjen, Palma och om hur fantastiskt livet är just nu. Vi två har alltid haft lätt till tårar och så de höll vi inte inne på ikväll heller. Glädjetårar pratar jag om då. 

Efter hummer blev det tonfisk, en friterad sådan som serverades tillsammans med en helt fantastisk asiatisk sallad och en god sås. Mata mig med denna efter hummern, så älskar jag dig ännu mer!

Mamma fotade på rätt bra. Hon tyckte att mina gröna ögon kom fram så fint i min nya gröna tröja. Håller typ med. 

Efter Kommendören traskade vi glatt hemåt för paketöppning och kaffe hemma hos mig på Grevgatan. Hej min fina mamma. 

Jag säger till alla att jag inte bryr mig om att fylla år. Men…. Fan… Jag älskar ju paket. Och mamma. 

Tack för världens mysigaste kväll <3 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry