Min tisdag på Wrapp.

Som vissa av er kanske redan vet jobbar jag som community manager på startupen Wrapp och jag får ofta frågor om hur mina arbetsdagar kan se ut och vad jag egentligen gör. Det är otroligt varierande, men det finns såklart en mängd saker som dagligen upprepas. Mer om det en annan dag. Livet på en startup kräver sitt inlägg!

Just nu händer det iallafall extra mycket spännande saker här hos oss. Nästa vecka är det nämligen Fashion Week och vi har teamat upp oss med The You Way som vi kommer att göra massa kul med. Vad är ”massa kul” då? Kan väl nämna det lite kort…Vi kommer att ha en härlig lounge på Nobis och så är vi med och håller i The You Ways årliga avslutningsmiddag. Middagen har vi valt att hålla på Pizzeria Giro, så vi kör lite ”Italian style” med pizza och coctails. Mer än så säger jag inte. Men ni skulle se inbjudningslistan… Den är så härlig att jag misstänker att jag kommer att få sitta i skrubben. 

Så vad har jag gjort idag då? Pysslat med alla detaljer till ovanstående aktiviteter. Jag har förberett våra sociala medier, roddat med trycksaker till lougen, fixat schyssta gåvor till alla gäster som kommer på middagen (inkl. mig själv i skrubben) och så har jag haft ett möte med två riktigt softa varumärken som vi kommer att ha med i vår app under nästa vecka. 

Innan mötet gick jag till H&M… Tanken var att jag skulle gå direkt till kassan och lämna tillbaka en klänning. Det slutade med att jag gick in i proven, tog en selfie, testade kläder, tog en ”dagens i spegeln” och gick ut med en alldeles för stor påse. Ni ska få se ett av plaggen senare ikväll! 

Min dagens utan Rami Hanna! 

Här sitter jag och väntar på ett glas vatten och på att dagens möte ska börja. Jag tog snabbt denna färgglada selfie så att ni nu kan gissa vilka jag träffade och som ska vara med i appen under FW? Jag säger bara en sak. Jag är glad att jag har Wrapp nästa vecka. 

De hade fina blommor (mina favoriter) på bordet som jag också hann fota. Efter detta möte skuttade jag glatt tillbaka till Wrapp och sjöng för ett födelsedagsbarn.

 

Nu låter det som att jag bara lyxar på Wrapp och så är det inte. Men vad gör man inte för bloggen? <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!