Blogglunch och glass med fruktsallad.

När jag och bloggdrottningen Margaux bokade in en onsdagslunch för några dagar sedan hade jag helt glömt bort att jag fyllde år. Jaja… Nu när jag ändå ska bli bloggare så är det väl tillsammans med en annan bloggare jag ska äta min födelsedagslunch med? Satte press och önskade mig en födelsedagssång som jag också fick!

Hon hade tagit på sig finklänningen och så drack vi bubblor. Det är ju ändå min födelsedag. 

Det var fler från min nya bransch som var på Pocket idag. Självklart så passade jag på att ta en selfie för att nu kunna leka att jag är en i ”gänget”. 

Vi hade bloggskola under lunchen men hann inte med allt innan Maggan skulle till frissan, så jag fick snabbt hänga med till Bangerhead för att avsluta blogglektionen. (Tar en selfie på bloggtäta Bangerhead och känner mig ännu mer som en i bloggmaffian) 

Maggan lär mig hur man bäst fotar sig själv med löshåret som strax ska sättas i.

När jag kom tillbaka till Wrapp plingade det till i telefonen…. ”BIRTHDAY FIKA”

”Kan någon ta en bloggbild på mig innan vi fikar?” Min omgivning börjar vänja sig och de levererar. 

Lisa hade gjort det så himla fint. Annars när någon fyller år så köper hon tårta, men jag hade önskat mig glass med en färgglad fruktsallad. Det är alltså inte det lättaste när jag fyller år, då blir man tvingad till att hacka frukt… Så ett stort tack till min fina Lisa! Jag är väldigt glad över att ha så många fina och engagerade kollegor. 

 

 

Mina kollegor alltså! Absolut bäst i stan är dem <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!