Firas like a blogstar!

Mamma och pappa var först på luren och sedan har det ringt i ett. ÅH vad jag älskar denna uppmärksamhet som jag får njuta av en hel dag. Efter var att jag blivit uppvaktad över telefon hela morgonen gick jag till jobbet och väl där möttes jag av ”Henrietta, du har fått bud!”. YEJ! Nu känner jag mig både som en toppbloggare och ett födelsedagsbarn på en och samma dag. Drömkombo! 

Jag hann med en del snapchats innan samtalen började trilla in…. 

Jag och mitt blombud. Kollegorna står runt om och granskar ”Henrietta in bloggaction” (bortsett från Aage)

Jag och världens finaste blommor <3 

 Med blommorna kom det här fina brevet med rim och gåta. Jag börjar nästan gråta så fint! Korsordsmästaren, snapchat, wasabi, favoritmat och favoritblommor. Den här personen känner mig rätt så bra och jag tror att jag redan gissat rätt <3 

Har jag världens gosigaste chef? Hon är bra på att fixa tårta, men jag har önskat glass till mitt födelsedagsfika. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!