Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Firas like a blogstar!

Mamma och pappa var först på luren och sedan har det ringt i ett. ÅH vad jag älskar denna uppmärksamhet som jag får njuta av en hel dag. Efter var att jag blivit uppvaktad över telefon hela morgonen gick jag till jobbet och väl där möttes jag av ”Henrietta, du har fått bud!”. YEJ! Nu känner jag mig både som en toppbloggare och ett födelsedagsbarn på en och samma dag. Drömkombo! 

Jag hann med en del snapchats innan samtalen började trilla in…. 

Jag och mitt blombud. Kollegorna står runt om och granskar ”Henrietta in bloggaction” (bortsett från Aage)

Jag och världens finaste blommor <3 

 Med blommorna kom det här fina brevet med rim och gåta. Jag börjar nästan gråta så fint! Korsordsmästaren, snapchat, wasabi, favoritmat och favoritblommor. Den här personen känner mig rätt så bra och jag tror att jag redan gissat rätt <3 

Har jag världens gosigaste chef? Hon är bra på att fixa tårta, men jag har önskat glass till mitt födelsedagsfika. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry