Tordagens libbemiddag

Det är kul att hänga med Johan för då får man bjuda in till trippeldejt! 

Igår bjöd jag och Johan ett härligt gäng på torsdagsmiddag och Johan har hela veckan sagt att vi var tvungna att bjuda på matshow. Jag fick bestämma (älskar) och det blev libbemiddag. Så här stod jag och hackade några kilo persilja till min magiska tabbouleh och Johan stod bredvid och hackade något till hans jäkla lammfärs. Hans enda ansvar som han höll på med i timmar…… Det är tydligen svårt att krydda köttfärs?

Tabbouleh in the making. 

Han släppte tillslut sin älskade lammfärsskål och hjälpte mig med hummusen. Tack för det! 

Johans lammfärs och tre citroner. 

Det var ont om tid, men vi hann få undan alla geggiga skålar i sista sekund. Städat och redo för middag!

Jag svepte ett glas och sedan kom de härliga typerna. 

Vi fyllde då glasen och gick upp till grillen. Här ser ni en laddad Johan som äntligen få grilla sin välkryddade lammfärs som han satt på spett. 

Vad har vi här då? Grillade (och välkryddade) lammfärsspett, tabbouleh, baba ganoush, hummus, mhamara och pitabröd. Allt hemmagjort, men bröden bakade jag på Beirut Café i Östermalmshallen.

Fredrik Stork tog över och då blir det mer levande bilder…

Jag och Elin med en levande känsla á la Fredrik Stork.

Fredrik och Felicia (som jag också kallar för ”syssling”) Det är jobbigt att bjuda dessa två på middag då Fredrik är en jävel i köket. 

Och tillslut så sa vi ”varsågoda och ät” och väl mellan tuggorna förde vi många intressanta samtal. För att nämna några så delade Fredrik med sig av sina nyfunna kunskaper på gymmet, Max berättade om en fin bebisvagga han vill inreda sitt hem med och jag avslöjade hur jag ljuger för att slippa prata med Johan i telefon. En blandad kompott alltså! 

OBS! Jag tror vi fick 10/10 poäng på maten. Score! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!