Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Världens finaste vän.

 

Jag kom på att jag har glömt visa Er vilken fin överraskningspresent jag fick häromdagen!

Min allra bästa vän Malin som just nu befinner sig i Australien överraskade mig ordentligt. Hon hade fått Johan att möta upp min mamma (för första gången), så att hon kunde ge över mitt paket från dig. Fy så ni alla lurade mig! Men jättekul Mamma att du äntligen fått träffa Johan, jag är gärna med nästa gång! Jag hade även dagarna innan gått runt och varit irriterad över att Malin pratat mer med Johan än med mig, i torsdag förstod jag varför. 

Jag var egentligen superstressad när jag och Johan kom hem i torsdags, jag var rädd att vi inte skulle hinna klart med maten innan gästerna kom. Men när han plötsligt ger mig ett rosa kuvert och en svart sammetslåda som var från Malin, var inget så bråttom längre. Jag öppnade och i kuvertet låg det finaste brev jag någonsin läst, det gick varken att hålla tårar eller skratt inne. I boxen fann jag ett armband som det ”stod” Henrietta på, glitter och glamour, Mallan vet precis vad jag älskar. 

”Det finns inget som kan stå i din väg och det finns inget som hindrar dig från att nå dina mål och det, det min älskade vän, är en av de mest imponerade egenskaperna du har. Du är en vinnare!

”Du är den mest chica och piffiga lilla donna jag känner. Du kan tycka jag är chic med alla mina lyxkrämer och jag får dig o känna dig som en man med tvål och vatten i badrummet. Men hear me out, jag känner inte någon på denna jord som växlar mellan army-byxor och skinnjacka till preppy rosa skjortor och chinos, som går från trendigaste Emilia De Poret-stylen (som ingen annan ännu riktigt hajat) till o svira om till att bli fodraldrottningarnas drottning. ”I Don´t Care” vilken style du kör, du gör det alltid med rätt attityd och genom att adders lite glitter och glamour (oftast i form av glammiga örhängen). Min present gnistrar likt din personlighet och din utstrålning, för att du är en primadonna i lyxförpackning, alltid.”

Henrietta, Min älskade, älskade bästa vän! Det här är det längsta födelsedagskort jag någonsin skrivit. Men du är också min finaste och bästa vän jag någonsin haft. Det här är bara en av så oerhört många födelsedagar, den här blev på avstånd men du kan ge dig katten på att jag är med dig på nästa. 

<3 

Nu ska jag på inflyttningsfest till Johan. Ha en fin kväll, så hörs vi imorgon mina hjärtan! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry