Nytt kontor när Wrapp goes fashion

Säg hej till veckans kontor! Fashion Week är igång och Wrapp– och The You Way-loungen på Nobis Hotel är nu öppen. Just därför passar det väldigt bra att jag och mina kollegor från marketing-teamet sitter här och jobbar dessa dagar. Men det passar även bra då jag är från landet och älskar att glo, hälsa och prata med kändisar. 

Det första jag gjorde när jag kom till ”kontoret” var såklart att be mina kollegor ta en bild på mig, min outfit och mitt FÖRSTA BLOGGBUD som jag fick på vägen till jobbet. Skapligt nöjd tjej som ni ser! 

Mitt första bloggbud var ett gäng produkter från GA.MA Italy Professional och en fransk frulle. Jag trodde först att jag bara skulle få ett schampoo, så när jag såg två platttänger och en locktång från mitt favoritmärke på blev jag såklart väldigt glad. Varför har jag inte alltid haft en blogg? Tack snälla Zap PR

Chefen insåg då plötsligt mitt värde och gick direkt in på Instagram för att likea mina bilder. Tack Lisa <3 

Efter instagram och budbilder var det dags att bli seriös och ta tag i min just nu bombarderade mailinkorg.

Pausade emellanåt för att ta en selfie… 

Den här blev bäst av 100 och därför blev det ingen instagrampost. 

Efter inomhusjobb och tråkigt kaffe kände vi att det var dags att slå oss ned i vår härliga lounge och beställa något mer färgglatt. Min vän Maryam ville inte längre hänga med mig utan skulle istället fika med sina okända vänner Sofi, Pernille och Anine. Hon lämnade iallafall över hennes lilla Colette till mig och jag var mer än nöjd.  

Jag gick till baren och beställde en hälsosmoothie från den extra snygga menyn (Wrapp pryder fint). Tycker faktiskt att det är rätt fräckt att se Wrapp i en sådan trendig miljö som Fashion Week. ”Fashion begins with you” lixom.

Colette ville ta en bild och hon var mycket noga med vinkeln för att fånga min bästa ”sida”. Tack! För övrigt står namnet ”Colette” på min lista över vad mina barn ska heta i framtiden. Fantastiskt vackert namn! 

Bakom mig ser hur soft ni kan sitta och jobba här på Nobis denna vecka. Kom hit, grabba en hälsojuice, tryck en Wrapp (maträtten Wrapp, inte mitt jobb) och mys lite med mig. Ni ser även Maryam som bara ville fika med Anine Bing… Min blogg måste helt enkelt bli större, eller så nämner jag bara att jag börjat få bud? 

Tillslut kom min energi serverad i form av en juice döpt till ”Copenhagen” och jag var redo för jobb igen. Satt samtidigt och gluttade ut över den kändistäta och välklädda gatan framför mig. 

Sedan började The You Ways lyxiga coffee table-tidning att delas ut och jag grabbade snabbt ett ex. (Finns att hämta hos oss i loungen nu!) Jag bläddrade förbi allt mode för att istället beundra vår annons som finns med i den. Det blev SÅ fint! 

Lisa 

En bra start på en riktigt rolig vecka. Imorgon ska jag försöka hinna med en visning, fixa pynt som jag sedan ska leverera till Pizzeria Giro, restaurangen där vi och The You Way håller i en kul middag imorgon. Kul, men…VAD SKA JAG HA PÅ MIG? Funderar på vit kostym… Eller kanske klänning….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!