Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag äter alltid pizza i vitt

Jag ska strax springa iväg på The You Way-middagen (Powered by Wrapp) som hålls på Pizzeria Giro. Smart som jag är väljer jag helvitt, den ultimata färgen när man ska trycka flötiga pizzor. Har ingen Rami Hanna hemma hos mig för tillfället så jag tog precis den här outfitbilden med ”Photo Booth”… Blev inte alls bra… Men såhär ser jag ut. 

Men innan middagen ska jag möta upp mina kära Wrapp-kollegor på Miss Clara för en drink. Stressigt, men klart som korvspad att jag hinner knäppa några selfies. Den här blev bäst och publiceras därför i min superblogg. OBS! Blunda för TVn… Jag är inte så händig. 

Nu ska jag lämna mitt hem. Tjingelinkan! 

PS! Idag gick jag upp till 19e plats på Devotes topplista. Jag älskar topplistor!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind