Jag äter alltid pizza i vitt

Jag ska strax springa iväg på The You Way-middagen (Powered by Wrapp) som hålls på Pizzeria Giro. Smart som jag är väljer jag helvitt, den ultimata färgen när man ska trycka flötiga pizzor. Har ingen Rami Hanna hemma hos mig för tillfället så jag tog precis den här outfitbilden med ”Photo Booth”… Blev inte alls bra… Men såhär ser jag ut. 

Men innan middagen ska jag möta upp mina kära Wrapp-kollegor på Miss Clara för en drink. Stressigt, men klart som korvspad att jag hinner knäppa några selfies. Den här blev bäst och publiceras därför i min superblogg. OBS! Blunda för TVn… Jag är inte så händig. 

Nu ska jag lämna mitt hem. Tjingelinkan! 

PS! Idag gick jag upp till 19e plats på Devotes topplista. Jag älskar topplistor!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!