Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag äter alltid pizza i vitt

Jag ska strax springa iväg på The You Way-middagen (Powered by Wrapp) som hålls på Pizzeria Giro. Smart som jag är väljer jag helvitt, den ultimata färgen när man ska trycka flötiga pizzor. Har ingen Rami Hanna hemma hos mig för tillfället så jag tog precis den här outfitbilden med ”Photo Booth”… Blev inte alls bra… Men såhär ser jag ut. 

Men innan middagen ska jag möta upp mina kära Wrapp-kollegor på Miss Clara för en drink. Stressigt, men klart som korvspad att jag hinner knäppa några selfies. Den här blev bäst och publiceras därför i min superblogg. OBS! Blunda för TVn… Jag är inte så händig. 

Nu ska jag lämna mitt hem. Tjingelinkan! 

PS! Idag gick jag upp till 19e plats på Devotes topplista. Jag älskar topplistor!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry