Ett bildregn från The You Way Dinner – Powered By Wrapp

Igår var det dags för Wrapps och The You Ways middag på Giro. Innan kalaset drog igång möttes jag och mina Wrapp-kollegor upp på Miss Clara för ett glas bubbel. 

 

Mellan de bubbliga klunkarna på Miss Clara sprang jag in och pillade med smådetaljer innan alla gäster kom. Här var jag stressad att andningen gick lite småtrögt. 

Patrikssons PR hade fixat SÅÅ fint i lokalen och allt kändes väldigt rufft och italienskt. 

Utanför var det pyntat med grönska och sura frukter. Vem vill inte välkomnas av ett citronträd? 

Det dukades charmigt med griffeltavlor som meny. Det ska jag sno jag rakt av! Som ni ser på den så var det fyra olika pizzor som serverades under kvällen, en margherita, en melanzane, en med bresaola och sist men inte minst kom det in en pizza med svamp och salsiccia. Godaste pizzorna i stan har det sagts och igår fick jag själv äntligen bedömma. 

Wrapp och The You Way ska ha middag… Vilka ska vara frontfigurer? Det har varit en klurig fråga för oss, men jag och Lisa lät dessa donnor ta det tillslut. 

Gästerna började trilla in och här har ni mig och Corinne som driver fantatiskta Corinne & Friends. (Finns i Wrappappen just nu) 

När alla gästerna hade kommit….

…började jag livesända via snapchat! Jag hade lovat mina följare en liten kändisspaning. 

”Varsågoda och sitt, nu blir det pizza!” 

Folk satte sig ned och italienarna började grädda pizzor! Jag hade verkligen sett fram emot dessa omtalade Giro-pizzor och igår fick jag äntligen smaka dem. ÅH HERRE! 10/10! Gå dit! Jag tycker för övrigt att det är himla ballt att de flugit in ett gäng italienska pizzabagare till restaurangen, allt för att vi stockholmsbor ska få avnjuta äkta italiensk pizza.

Pizzorna dukades fram och modefolket mumsade i sig med glad min. Väldigt intressant och härligt. När en sort var uppäten kom nästa tallrik in med ny smak. 

Det var inte bara modefolket som mumsade med glad min, det gjorde även Lisa och jag. Den pizzan ni ser på bilden är pyntad med aubergine och blev vår absoluta favorit, inget snack om saken.   

Pinsamt när fotografen fotar ”hon” (Läs mig) som står och fotar med kameran inställd på auto och blixt…  

Såhär blev min bild på Maryam och Anine

Wrapp valde att inte synas för mycket under kvällen då sponsrade event inte känns särskilt fräscht. Men på bilden ser ni iallafall en liten liten ”Wrapp-lek” vi körde innan alla högg in på desserten. Den gick ut på att snabbt roffa åt sig en monsterballong, smälla sönder den på eget valt sätt för att sedan se om det låg något i. I majoriteten av de hade vi stoppat sjukt trevliga presentkort på NK

Efter lek och var det dags för dessert! Då rullades den söta glassvagnen in och vissa var snabbare fram än andra. Daniel Lindström som bara springer och springer hela dagarna förstår jag var snabbt framme, man blir ju hungrig av löpning.   

Jag valde kaffesmaken som inte var den bästa… Nästa gång ska jag välja lakritsglassen som var helt magisk. 

Jag och finaste Maryam. När jag hänger med henne kan jag varken vara ledsen eller trött.

Jag hade lyxen att få mingla väldigt länge med goa och sjukt duktiga Emelie som jag inte träffat på väldigt länge. För er som inte vet vad Emelie är så duktig på kan ni kika in HÄRJag vill ha ALLT från henne, byxdress-tjej som jag är. 

Här börjar kvällen lida mot sitt slut och Lisa blev väldigt glad när hon fick smaka på min kaffeglass. 

Ahlbom fick placering vid huvudbordet… Jag fick stå bakom.

Stort tack för denna kväll som bjöd på det mesta! Många inspirerande människor, galna pizzor, snygga kläder och många nya bekantskaper. Hela samarbetet mellan Wrapp och The You Way har varit extremt kul och jag tror (vet) att det gett Wrapp väldigt mycket. Det här var en perfekt start på hösten och nu är jag och Lisa taggade på att lura vidare på vad som ska komma näst. Kör vi på hälsa eller kanske inredning? Det återstå att se. Jag älskar att Wrapp låter mig jobba med så många olika branscher. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!