Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tack för igår The You Way och Wrapp

The You Ways (med Wrapp  ett hörn) middag blev SÅ himla lyckad igårkväll. Imorse trillade detta mail och massa bilder in från Patrikssons och jag känner mig nu helt galet viktig som är med i samma mailtråd som powerkvinnorna Sofi, Anine, Pernille, Maryam och Zena!!!!! 

Här har ni ett litet smakprov på mig och Corinne (Corinne and Friends), resten av kvällen får ni senare idag. 

 Nu har jag precis satt mig ned på Nobis för att jobba med mitt älskade Wrapp. Klockan är rätt mycket och det är snart dags för lunch vilket jag ser fram emot lite extra idag. Ska luncha med en inspirerande och härlig tjej jag träffade under min tid på Berghs. Talk to U later! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind