Tack för igår The You Way och Wrapp

The You Ways (med Wrapp  ett hörn) middag blev SÅ himla lyckad igårkväll. Imorse trillade detta mail och massa bilder in från Patrikssons och jag känner mig nu helt galet viktig som är med i samma mailtråd som powerkvinnorna Sofi, Anine, Pernille, Maryam och Zena!!!!! 

Här har ni ett litet smakprov på mig och Corinne (Corinne and Friends), resten av kvällen får ni senare idag. 

 Nu har jag precis satt mig ned på Nobis för att jobba med mitt älskade Wrapp. Klockan är rätt mycket och det är snart dags för lunch vilket jag ser fram emot lite extra idag. Ska luncha med en inspirerande och härlig tjej jag träffade under min tid på Berghs. Talk to U later! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!