Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Äntligen en lunchdejt med Ann

Idag fick jag äntligen lunchsällskap av supergrymma Ann som jag av misstag satt och väntade på igår… Den missen var ett bevis på att det har varit lite för mycket i mitt huvudet på senaste. 

Vi möttes upp på Pocket och jag valde min favorit på menyn, en ”Havets Wallenbergare” som serveras med en curry- och saffranssås. Den är magisk och väldigt mättande. Ann tog ”Dagens risotto” som idag var smaksatt med pesto, soltorkade tomater och massa parmesan. Vi båda sa ”Mums”. 

Ann som idag är PR Manager på Sony Music Sweden träffade jag första gången för lite mer än ett år sedan på PR-byrån Jung. Jag var supernervös och tyckte att hon var lite läskig, kanske inte så konstigt då hon var den första personen som ”testade” mina PR-kunskaper i en praktikintervju. Nu är hon inte så läskig längre, utan bara jäkligt härlig och inspirerande. Som jag tidigare nämnt här i bloggen så ser jag väldigt mycket upp till personer som vill hjälpa och inspirera sin omgivning. Det finns alldeles för många som bara vill konkurrera idag, och det är inte min cup of tea. Vi ska vara snälla mot varandra och hjälpas åt (speciellt vi tjejer), det vinner alla på. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind