Äntligen en lunchdejt med Ann

Idag fick jag äntligen lunchsällskap av supergrymma Ann som jag av misstag satt och väntade på igår… Den missen var ett bevis på att det har varit lite för mycket i mitt huvudet på senaste. 

Vi möttes upp på Pocket och jag valde min favorit på menyn, en ”Havets Wallenbergare” som serveras med en curry- och saffranssås. Den är magisk och väldigt mättande. Ann tog ”Dagens risotto” som idag var smaksatt med pesto, soltorkade tomater och massa parmesan. Vi båda sa ”Mums”. 

Ann som idag är PR Manager på Sony Music Sweden träffade jag första gången för lite mer än ett år sedan på PR-byrån Jung. Jag var supernervös och tyckte att hon var lite läskig, kanske inte så konstigt då hon var den första personen som ”testade” mina PR-kunskaper i en praktikintervju. Nu är hon inte så läskig längre, utan bara jäkligt härlig och inspirerande. Som jag tidigare nämnt här i bloggen så ser jag väldigt mycket upp till personer som vill hjälpa och inspirera sin omgivning. Det finns alldeles för många som bara vill konkurrera idag, och det är inte min cup of tea. Vi ska vara snälla mot varandra och hjälpas åt (speciellt vi tjejer), det vinner alla på. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!