En hemnetkväll blir det.

 
När stressen lägger sig slår det alltid till i mitt huvud. Jag har hela dagen gått runt med världens mest vidriga huvudvärk och ikväll orkar jag inte göra någonting annat än att knarka Hemnet. Jag sålde nyligen min lilla etta på Grevgatan för att nu köpa mig något lite större… och det kliar förbannat mycket i mina fingrar nu. Jag vill köpa nytt NU NU NU! Så snälla Hemnet, ge mig lite fina objekt är ni snälla. Sedan vore det även trevligt om jag kunde få hem den fina lampan jag beställt och väntat på i flera veckor….(BLIR GALEN!!) Jag ska aldrig mer shoppa online. Jag är och kommer alltid att vara en ”dra kortet och bära hem i påse-tjej”
 
Förresten!! Idag fick jag ett kul mail från en tjej som driver min absoluta favvoblogg. Mailet påminde mig på nytt om att jag faktiskt har en blogg och att den redan efter 2,5 vecka ligger på topplistan. YEJ! I like blogglivet. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!