Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En hemnetkväll blir det.

 
När stressen lägger sig slår det alltid till i mitt huvud. Jag har hela dagen gått runt med världens mest vidriga huvudvärk och ikväll orkar jag inte göra någonting annat än att knarka Hemnet. Jag sålde nyligen min lilla etta på Grevgatan för att nu köpa mig något lite större… och det kliar förbannat mycket i mina fingrar nu. Jag vill köpa nytt NU NU NU! Så snälla Hemnet, ge mig lite fina objekt är ni snälla. Sedan vore det även trevligt om jag kunde få hem den fina lampan jag beställt och väntat på i flera veckor….(BLIR GALEN!!) Jag ska aldrig mer shoppa online. Jag är och kommer alltid att vara en ”dra kortet och bära hem i påse-tjej”
 
Förresten!! Idag fick jag ett kul mail från en tjej som driver min absoluta favvoblogg. Mailet påminde mig på nytt om att jag faktiskt har en blogg och att den redan efter 2,5 vecka ligger på topplistan. YEJ! I like blogglivet. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry