Slappfredag med en asiatisk laxsallad.

Efter jobbet kom Johan och hämtade upp mig och så åkte vi direkt till den magiska ekobutiken Paradiset. Himmelriket! Åk dit! Längtar tills den öppnar på Östermalm om den nu ska göra det? 

Detta var det som hamnade i vår trendiga ekokasse. Älskar de färgglada morötterna, de gör maten så mycket finare. Vad tror ni att vi ska göra av detta då? Jo… Min absoluta favoritsallad som Petra Tungården tipsat om. Den är helt gudomlig och är väldigt kul att bjuda på, såklart trevlig att äta en helt vanligt måndag också. Så mitt fredagstips till Er är att ni ska googla ”Petra Tungården + asiatisk laxsallad” och sedan laga den.

Här ser ni Johan i den jobbiga hackningsprocessen. Jag satte honom i det tråkiga arbetet så att jag snabbt kunde kika in här och säga ”HEEEJ!”. Ikväll ska vi bara mysa, käka godis och prata som bara vi två kan. 

Hoppas ni får en fin fredag och så hörs vi imorgon <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!