Vi gör oss redo för julen <3

Igår påmindes alla ”wrappare” om årets första jullunch. Här på Wrapp är det en tradition att fira in julen alldeles för tidigt. 

Varför har vi julbord redan nu? Om inte allt för länge är månaden då vi alla tömmer våra plånböcker här. Jag pratar såklart om julen. Wrapp, startupen jag jobbar på, är ju en grym shoppingtjänst och shopping hör ju faktiskt julen till och är därför en väldigt viktig månad för oss. Så nästa vecka måste vi dra igång med alla julförberedelser. Extra bra erbjudanden ska fixas, appen ska hinna bli mer användarvänlig och smarta markandsföringsinsatser ska planeras. Och för att alla på kontoret ska känna sig motiverade, taggade och få feeling att börja med detta redan nu, kickar vi igång med en tidig jullunch. Smart! 

Jag och Lisa i julens färg och taggade på köttbullar. Förövrigt så kommer ni att få se mycket av Lisa i min blogg då det är med henne jag spenderar flest timmar i veckan med. Klagar inte!

På en startup äter man inte med guldbestick, har inte lax på julbordet och vissa får heller inte en stol vid matbordet. Jag åt köttbullar med sked och satt på träbänken i fönstret…

…Men var glad ändå. Lisa hade fixat glitter som hon gjorde en stor krans av, Carolina fick till en liten krans och jag en bit att pryda min hals med. Äkta Startup-tänk! Vi är kreativa med de små medel som finns. 

Vår VD Aage kom in i tomtedräkt för att dela ut paket till några han tycker har utmärkt sig lite extra den senaste tiden. 

Jag hade tydligen varit duktig och fick ett bubbligt paket. Yej! 

Lisa fick också ett paket och alla i marketing teamet var glada. Vi två alltså <3 

Jag och Jude som har fått agera bloggfotograf idag. Annars sitter han och kodar här på Wrapp. Grym på det mesta alltså!

Då var julen igång! God Jul i förskott önskar jag och mitt gäng på Wrapp. 

När äter ni årets första julbord? Jag misstänker att jag var först. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!