Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lättirriterad men snabbt underbar.

Redo för gymmet och vi båda gillar orange och logos

Jag nämnde i tidigare inlägg att det fanns en stor risk att jag skulle bli irriterad på gymmet…. Åh herre vad jag känner mig själv bra! Johan hann inte ens berätta klart om första övningen innan jag vrålar ”AMEN VA FAN! TROR DU ATT JAG VILL TILL GYMMET IGEN OM JAG SKA DÖDAS REDAN IDAG? LÅT MIG TYCKA DET ÄR KUL FÖRST”. Johan som är en förstående person skrattade (som övriga gymgästerna) och gick vidare till nästa övning, men med min önskan om ”ha kul” i åtanke. Tack!

Efter gymmet gick vi till Vigårda och åt en mysig lunch i solen. Som ni ser så är jag ganska nöjd och underbar här, gymilskan hade lagt sig och jag skulle precis få hugga in i Stockholms godaste kycklingsallad. 

Den ser kanske inte ut att vara mycket för världen, men såsen som kyckligen ligger i är helt MAGISK och det är generöst med goda saker i salladen, typ som getost. Mitt fina sällskap slog istället till på min favoritburgare på Vigårda som är en pulled pork-burgare. Han var snäll och lät mig smaka en tugga. 

På vägen tillbaka hem till Kungsholmen stannade vi till på Paolo Robertos nya restaurang Pane Fresco som öppnat i Åhléns City-huset. Vi stannade bara till för en kaffe och lite sol, men vi såg pizzan och den såg riktigt bra ut, men den sparar vi till nästa besök…som lär bli väldigt snart. 

Nu ska jag dra på mig min nya klänning, ta Johan i handen och gå ut och njuta av sommarstockholm <3  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand