Lördagsmorgon @ Kungsholmen.

Här står jag och hackar frukt, det bästa jag vet att ha på frukostbordet. Johan frågade mig precis om jag tycker att fruktsallad är lika ”kul” att äta på hösten och vintern…. Och japps det är det! Då gör jag apelsin- och clementinsallad istället. 

Här ser ni den hackade frukten, en hällekaka med kalkon och gurkskivor, samt ett glas vatten med citron i… I samma stund som jag skriver detta står J och pratar om citroner och hur bra det här citronvattnet är för mig. 

Vad gör Fromholtz idag då? 

Om 10 minuter ska vi gå till gymmet för att genomföra vårt första gympass tillsammans. Vi får se hur det går.. Det var länge sedan jag var där så jag kommer nog att bli rätt lättirriterad på mitt sällskap idag. En vinnarskalle som jag måste alltid vara bäst och det lär jag inte direkt vara idag…. Efter träningen har vi tänkt att gå på en liten inspirationsresa på stan med en trevligare lunchpaus. 

Ikväll njuter vi av sommarkvällen, testar ostron (vi försöker lära oss) och sedan gå vi och käkar middag på Milles. Nu när jag är bloggare så måste jag fixa ostron och äta på Milles. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!