Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lördagsmorgon @ Kungsholmen.

Här står jag och hackar frukt, det bästa jag vet att ha på frukostbordet. Johan frågade mig precis om jag tycker att fruktsallad är lika ”kul” att äta på hösten och vintern…. Och japps det är det! Då gör jag apelsin- och clementinsallad istället. 

Här ser ni den hackade frukten, en hällekaka med kalkon och gurkskivor, samt ett glas vatten med citron i… I samma stund som jag skriver detta står J och pratar om citroner och hur bra det här citronvattnet är för mig. 

Vad gör Fromholtz idag då? 

Om 10 minuter ska vi gå till gymmet för att genomföra vårt första gympass tillsammans. Vi får se hur det går.. Det var länge sedan jag var där så jag kommer nog att bli rätt lättirriterad på mitt sällskap idag. En vinnarskalle som jag måste alltid vara bäst och det lär jag inte direkt vara idag…. Efter träningen har vi tänkt att gå på en liten inspirationsresa på stan med en trevligare lunchpaus. 

Ikväll njuter vi av sommarkvällen, testar ostron (vi försöker lära oss) och sedan gå vi och käkar middag på Milles. Nu när jag är bloggare så måste jag fixa ostron och äta på Milles. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry