Följ mig på snapchat!

 

Jag saknar sommaren idag. Fy tusan så mycket härligt den bjöd mig på i år. Palma med bästis, ett sagobröllop, Österlen med en dejt och så Palma igen.. Jag tänkte att jag skulle göra ett litet härligt inlägg om min sommar nu i veckan samt försöka bli lite mer djup och personlig… Det har nämligen önskats från flera håll. Nu ska jag jobba Hemnet.se, läsa bloggar och käka naturgodis. En väldigt fin kombination på söndagar. 

Förresten! Vill ni se en mer ärlig och operfekt sida av Henrietta Fromholtz får ni lägga till hfromholtz på snapchat. Där är jag snabb, sjunger och gör inga tillgjorda poser. Välkomna till min riktiga värld! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!