Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Följ mig på snapchat!

 

Jag saknar sommaren idag. Fy tusan så mycket härligt den bjöd mig på i år. Palma med bästis, ett sagobröllop, Österlen med en dejt och så Palma igen.. Jag tänkte att jag skulle göra ett litet härligt inlägg om min sommar nu i veckan samt försöka bli lite mer djup och personlig… Det har nämligen önskats från flera håll. Nu ska jag jobba Hemnet.se, läsa bloggar och käka naturgodis. En väldigt fin kombination på söndagar. 

Förresten! Vill ni se en mer ärlig och operfekt sida av Henrietta Fromholtz får ni lägga till hfromholtz på snapchat. Där är jag snabb, sjunger och gör inga tillgjorda poser. Välkomna till min riktiga värld! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind