Vi bråkade om en koreansk råbiff.

Igårkväll hade jag världens mysigaste middag på Milles tillsammans med goa och gla´a Göteborg. Vi hade först tänkt att gå och äta på något nytt och roligt ställe, men insåg att vi faktiskt aldrig ätit på något av Stockholms vanligare ställen tillsammans. Valet föll enkelt på Milles då Johan längtat efter att få smaka deras omtalade koreanska råbiff. Att jag dör för den gjorde inte valet mycket svårare. 

Påväg in mot stan var jag rätt sur då jag insåg att jag glömt mascaran….

…men blev snabbt glad och rätt underbar igen.  

Innan middagen hade vi tänkt tvinga i oss några ostron på Sturehof, men när resten av Göteborg ville ta en drink med oss så sket vi i det. Jag skulle aldrig låta ostron gå före att få omges av fem snygga män från Göteborg. Aldrig. Så vi lämnade Sturehof och traskade bort mot Escalier. Vägen mellan dessa två ställen är en perfekt plats för en ovan bloggerska som mig att ta en ”Såhär ser jag ut ikväll-bild” och tvingade därför J att ta en bild. 

Efter ett glas på Esc sa klockan ”Nu är det mat!” och vi traskade bort till Milles. På bilden ovan har vi den efterlängtade råbiffen som vi tog in och delade på som förrätt. Vi båda ville egentligen äta den till varmrätt….

…men mitt sällskap är bestämd och har sina idéer. Det är nämligen så att när man äter med Johan får man inte välja samma maträtt som honom. Det är för att han vill kunna smaka på en annan rätt också… Så för att det skulle bli rättvist valde vi att dela på råbiffen och sedan välja något annat till varmrätt. Vissa går efter ”Damerna först”, andra inte. Jaja! Den här råbiffen med kimchimajonnäs är verkligen HEAVEN!

Efter den asiatiska råbiffsdrömmen kom ett annat himmelrike in och såhär nöjd var jag då. 

Jag tyckte först att den såg lite halvtrist ut innan jag tog min första tugga… MIN GUD GOD! Det ni ser på tallriken och som är ”min gud så god!” är alltså en halstrad rökt lax med glasnudlar, wasabimajonnäs, soja, koriander och något slags chips. Johan käkade seabassen som också var väldigt bra. Men som vanligt när vi två äter valde jag ändå den bästa rätten. Den här laxen var en solklar 10 poängare! 

Såhär såg det ut flera gånger under middagen… Jag har precis lärt honom att sociala medier är väldigt kul och här sitter han och delar sin mat med sina vänner på snapchat.

Efter middagen mötte vi upp Max för en sista drink innan vi åkte hem till soffan och käkade godis. En fin lördag med en väldigt fin kille <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!