Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Meat free monday

 

Måndagar ser jag alltid som en nystart och idag är det lite extra nystart över min dag. Jag ska nämligen börja med köttfria måndagar och jag passar samtidigt på att dra igång med träningen. Nystart Deluxe! Jag har länge lurat över det här med köttfri måndag, det kan ju inte vara så svårt? Jag menar, jag älskar falafel och pasta med svamp är det bästa jag vet. Sedan finns det ju massvis med trendiga och knasiga veggorecept som jag också ska försöka mig på. Har Du några goda recept till en nybörjare i veggovärlden? Langa gärna över!

Tanken var att jag skulle göra detta tillsammans med Johan… Men när jag mötte upp honom på lunchen tidigare idag satt han och tuggade på en lammkorv?.. ”Jaha, jag trodde bara att det var vegetariskt kvällen?”. Därför kör jag nu på köttfria måndagar själv, så får han fortsätta med blodiga biffar och att vara naturens fiende.  

Nu när vi ändå snackar vegg… Jag kikade in på receptbloggen Green Kitchen Stories igår och de får mig nästan att vilja bli vegg på heltid. Kolla in det HÄR RECEPTET. Jag tycker det ser supernajs ut. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind