Misslyckad köttfri måndag.

Jag skäms. 

Vi var ju så himla taggade på veggomåndag när vi var på väg mot NK Saluhall…. ”Ska vi göra rödbetsbiffar, eller kanske något härligt med halloumi?”. Så gick snacket. Men vad tror ni hamnade i korgen tillslut och som nu ligger i min mage? Jo en varmröktlaxjävel. Besviken på mig själv! Jag skyller på Johans lunchfusk med Taylor and Jones-korven. Det här med veggomåndag ser jag som en kul grej och roliga grejer vill jag göra tillsammans med någon… Så vi kör igång med vegetariskt från och med nästa vecka istället. Kom gärna med inspo så att detta aldrig mer händer. 
 
 
 
Hej hej lille laxen och små lökar. 
 
 
J fick laga maten då det var han som fuskat och jag fick sitta bredvid och läsa bloggar. 
 
 
 
Men jag hackade lite morot iallafall. 
 
 
Det blev varmrökt lax med fransk potatissallad och massa grönt. Mumma! 
 
 
Maten blev klar och stolen var snabbt framme. 
 
 
En väldigt god icke-vegetarisk middag. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!