Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Rivstart med Andrea.

God morgon Er!

Idag är det måndag vilket innebär en ny vecka som är fylld av nya möjligheter. Vissa hatar det, men jag älskar det! Idag valde jag att börja veckan på ett extra bra sätt och lyxade till det med en frukost med min vän Andrea. Vi slog oss ned på Wienercaféet, pratade skit och hade ett härligt peptalk inför veckan som väntar. 

Hej Andrea! 

Den är himla gosigt att sitta på Winercaféets uteservering, men lite väl pricey kan jag tycka. En fruktsallad kostar 85 kr (dubbelt dyrt som Nybrogatan 38) och då räknar jag med att det ska vara goda frukter i. Idag bestod fruktsalladen av två vindruvor och några bitar melon….  Jag undar var de köper melon? Den skålen skickade jag ut till köket igen.

Men smart som jag är käkade jag upp det godaste innan jag beställde in en ny tallrik.  Jag fick därför 1,5 fruktsallad för 85 kr.

Nu är jag tillbaka på Wrapp HQ och känner mig laddad för den kommande veckan. Talk to you soon! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry