Längtan efter min pärla

Jag sålde min lilla lägenhet på Grevgatan nu precis innan sommaren då de nya amorteringskraven skulle införas… Men så infördes de aldrig. SUCK! Mina visningsbilder var redan tagna, annonsen redo och jag var väl ändå rätt inställd på att göra mig av med den. Jag gjorde en bra affär, men såhär i efterhand får jag erkänna att jag önskar att jag sparat på den några månader till. Jaja, too late.

Så just nu letar jag efter en lite större lägenhet (hej 25 kvm) och efter något jag VERKLIGEN vill ha. Denna gång ska jag inte bara köpa för att göra en bra affär eller för att ha någonstans att bo. Den här gången ska den vara snygg från start, jag har lärt mig att jag är för lat för att renovera. Sen så är det ju så att alla renoveringsobjekt ändå går för lika mycket pengar som de riktigt fina lägenheterna gör idag. Därför tillåter jag mig själv att vara lat och köpa något klart och riktigt snyggt.

MEN…. Ett problem! Jag hittar inte en enda lägenhet som är just “klar och snygg” och jag är trött på att stå utanför bostadsmarknaden. Därför slog det mig igår att jag kanske ska gå emot det jag just skrivit ovan och ändå köpa något som bara är “OK”.… Men sälja den fort jag hittat min pärla! Jajaja… Vad jag babblar. Men detta är det som cirkulerar i min skalle just nu. 

Här är några fina objekt som tyvärr ligger lite över min budget. Hemnet får gärna leverera liknande i mindre storlek.

Gästrikegatan 20 tycker jag ser väldigt fin ut. Eller är det Y-stolarna som lockar mig?

Sibyllegatan 14A ser fin ut och ligger i mitt favoritområde. 

Kronobergsgatan 8 har bra potential. Eller är det kanske stolarna även här? 

Sluttjatat… Nu ska jag stressa ned med ett korsord och laga något gott till magen min. Är SÅÅ spänd inför imorgon !!! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!