Kantarellpasta

Ikväll slängde jag ihop en dödsgod kantarellpasta som jag längtat efter så länge. Jippie! Jag älskar när det är kantarellsäsong. Jag vill ha den fina lilla svampen i all min mat nu. Vad hade jag i denna pastarätt då?Egenplockade kantareller från Hemköp – massa parmesan – schalottenlök – svampbuljong – vitlök – vitt vin – persilja – grädde och såklart rigatonis (min favvopasta) Innan maten landade på tallriken ringlade jag över lite tryffelolja i såsen och efter det öste jag på med parmesan och persilja som gjorde maten både vackrare och godare. För jävla gott vare. 

Nu är jag helt slut och ska kolla på Idol.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!