Vet ni var jag jobbar? PÅ världens coolaste ställe.

Som ni ser så är jag glad idag, men också sjukt frånvarande. Det har nämligen hänt roliga grejer hos Wrapp! Jag började dagen med att skicka ut pressmeddelanden och efter det har min dag gått ut på att bevaka Twitter, uppdatera Wrapps alla kanaler och svara på frågor som kommit in… Vad har hänt då?

Jag älskar att prata om mitt jobb och om livet på Wrapp, men under den senaste tiden har det varit svårt då jag har behövt hålla tyst om en stor nyhet. Men nu kan jag börja prata igen, för nyheten är äntligen släppt! Idag offentliggjorde vi att Nordea är vår nya samarbetspartner och kommer att koppla sina bankkort till Wrapp innan julshoppingen drar igång. NORDEA! Nordens absolut största bank. Det är STORT! Allt presenterades imorse på Stockholm Tech Fest och i DI som fått nyheten exklusivt, vilket innebär att vi kommit överrens om att de skulle får gå ut med nyheten först. Älskar att jag både får hänga i Tech– och PR-världen. 

Det här samarbetet kommer troligtvis innebära en helt galet snabb ökning av Wrapp-användare, vilket leder till en himla massa mer arbete för mig och mina kollegor. Jag och Lisa som jobbar PR och marknadsföring kommer att få tänka nytt, större och roligare, och i min roll som community manager kommer jag att få många fler människor att bygga relation med. Nu börjar en galet rolig tid och jag är så glad att jag får vara med på resan!

Här kommer några bilder från den gångna Wrapp-tiden.

Jag och min andra familj som lär bli större snart. Ett SÅ älskvärt och tekniskt gäng <3 Här poserar vi på vår lanseringsfest på Bernie´s

Henrietta + Startup… Då blir det fluffigt vid kodningen. Därför får jag aldrig koda…

Jag och fina Elsa när vi spelade in vår introfilm. Ni ska få se den! 

Vi har hunnit med ett litet shoppingevent med finaste Sanne också <3 

Vi hade lanseringsfestBernie´s – Jag och Mathilde var glada.

Och förra veckan hade vi ju pizzafest med dessa donnor.

Jag och Ahlbom som inte ville hänga… Han föredrog den blonda kvinnan. 

Det är många som frågar om jobbet och säkert ännu fler nu…Därför tänkte jag skriva ihop ett litet inlägg om min roll som community manager på en startup. I samband med det kanske jag även ska visa upp mitt personliga brev, en podcast tillsammans med Fredrik Wikingsson(!!), som jag ansökte med till Berghs School of Communication. Ett bra brev att hämta inspiration ifrån. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!