Kamsportslabbet here we come

(Bild från förra vintern… Då är det inte kul att gå till eller från gymmet)

Det hanns inte med några Frantzén-snittar på Tändstickspalatset idag, istället traskade jag bort till Humlan där Johan och resten av Göteborg satt. Jag beställde in ett tråkigt glas vatten… Varför? Jo för imorgon bitti börjar “helvetet”. Jag ska gå och bli mördad om man ska tro Petra Tungårdens ord. Klockan 8.30 möter jag upp mina Wrapp-brudarKampsportslabbet för att smyginviga vårt nya träningsnätverk. Vi drar igång med ett testpass för att förbereda oss inför nästa vecka då vårt boot camp börjar på riktigt. Varje onsdag fram till jul. Vad har vi gett oss in i? Imorgon är det bara vi från Wrapp, men nästa vecka kommer vi få sällskap av ett gäng härliga och inspirerande tjejer som vi bjudit in. Låter inte det som en riktigt härlig höstaktivitet?

Det blir därför ett tidigt “Natti natti” ikväll så att jag är riktigt pigg och laddad imorgon när jag vaknar. Önska mig lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!