ge mig modekokboken

Jag älskar kokböcker, speciellt de med en härlig twist och som är visuellt härlig. Jag kan inte få för många och därför ska jag nu köpa en till. Emma Wickström har precis släppt sin ”Modekokboken” där hon samlat recept från några av Sveriges största modeprofiler. När jag köper den kommer jag kunna göra pimento de padrón som Mini Andren och en vegetarisk pasta som Emma Elwin. Trevligt och trendigt! 


Jag undra vad grymma Ann-Sofie Back lagar i sitt kök… Spännande! 

Undra om det är Back som gillar havsabborre

Gillar det visuella. De fantastiska bilderna har min favoritfotograf Emma Svensson tagit. 

Fina och personliga citat gör boken ännu lite mer härlig och kul. Sandra Beijer blir alltså snurrig av tomater.

Nu blev jag hungrig. Tur att jag och Johan ska laga god mat ikväll då. Jävligt god mat. Ska läska er lite senare med de klassiska matbilderna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!