I love Kampsportslabbet!

Det räckte med ETT enda morgonpass för att bli helt kär i Kampsportlabbet. Jag vill alltid träna där! Ska väl erkänna att jag inte kände så innan passet… När Fannie klev in i salen började mina ben darra… Jag såg hennes superkropp och förstod att min morgon inte skulle bli som en kopp kaffe på Wrapp. JÄVLAR vad jobbigt det var, men helt galet kul. Jag blev kär i både Fannie och träningsformen, och även omklädningsrummet var grymt med fina skönhetsprylar. Det kanske är dags att säga ”Bye bye Balance”?  

Jag leker glad här. Ville egentligen gråta… och krama på Fannie. Tack för att du fick mig att se det fina med träning igen. Nu är första passet på vårt tremånaders boot camp avklarat. En jäkla massa gånger kvar alltså. SÅÅ KUL! 

Efter mördarpasset traskade jag och Maryam bort till Albert & Jacks för lite frulle. Här ser ni Maryams frulle… Nu är jag tillbaka på Wrapp med lyckorus i kroppen. Jag älskar verkligen att börja dagen på ett kul och annorlunda sätt med härliga människor som jag gillar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!