Lördagscirkus, dans i regn och en snodd kamera.

Min härliga helg börjar med ett gäng skarpa bilder och slutar med massa skitbilder tagna med min iPhone. Tack till Dig som snodde min kamera på Bernie´s <3 

Fredagen på jobbet avslutades med ”Townhall”, ett gemensamt veckomöte för alla på Wrapp, där det mest snackades om vårt nya samarbete med Nordea som vi gick ut med tidigare i veckan. Hurra hurra igen! Det firade vi med chips och en äppelkaka. Ibland så lyxar vi till det.

Vår fina annons i The You Ways exklusiva ”kaffebordstidning” och tre sorters chips. Vi lyxar till det när det går bra. 

När ”Townhall” var slut gick jag och till min favoritmatbutik på NK (nice och prisvärt) för att inhandla ingredienser till kvällens middag. Ser ni vad som ligger överst i korgen? Pasta på sojaböner…. Så långt ifrån min typ av mat man kan komma, men det är alltid kul att testa nya grejer som alla pratar om. Återkommer med mitt omdöme.

Vi kom hem, satte igång med vår svennemiddag och jag sa ”NU ÄR DET ÄR HEEELG!”.

Vi gjorde fish taco på lax som jag redan visat er men som jag nu visar er nu igen. Vi fick nämligen toppbetyg!

Jag menar.. Både Myllymäki och goa Filip Fastén likeade min matbild på Instagram. Det är väl ett ändå ett rätt gott betyg?

Det här vaknade jag upp till på lördagen. Jag bidrog inte med så mycket mer än att det var mina nybakade knäcke som låg på brickan. De smakar som popcorn ska tilläggas och receptet kommer. 

Jag råkade få med J´s rätt vältrimmade kropp när jag skulle fota vår frukoststund. Han blev jäkligt nöjd över bilden och bad mig att lägga upp den på bloggen… 

Efter våra mysiga långfrulle gjorde vi oss i ordning och traskade in mot stan. 

Där mötte vi upp min älskling Philip för att käka lunch på det ganska nya stället ”Tiffins”. Jag har sett så sjukt många bilder härifrån och igår fick jag äntligen ta min egen bild. 

Jag valde maträtt utifrån vilken jag sett mest på Instagram och därför föll valet på en ”Tiffins spicy tuna salad” som serverades med koriander, mynta, friterade lotuschips och kanske lite för mycket majonäs…. (Jag har aldrig gillat och kommer aldrig att lära mig gilla majo) Tonfisken var god men dressingen bidrog till att den bara får ett OK i betyg av mig.

Johan valde deras ”Asian bbq-pork sandwich”….. 

… och när jag såg den flirtade jag med ett löjligt leende.

Som ändå charmade Johan. Flirten resulterade nämligen i att jag fick smaka på mackan som var GRYM! Jag brukar alltid välja den godaste maträtten, men inte denna gång. Går du till Tiffins ska du helt klart äta den här sandwichen. 

Här ser ni en nöjd tjej som fick mysa med sina två favoriter på samma gång <3 

Efter lunchen strosade vi på stan, jag testade kläder och Johan var mitt smakråd. 

I detta ögonblick frågade jag om vi kunde gå till Mango och kolla kläder också… Svaret blev ”Nej, nu går vi hem. Det här är inte kul längre Henrietta”. Jag gav mig och vi lämnade stan. 

Det var ju ostronets dag igår och det ville vi såklart fira. Så på vägen hem svängde vi in på Griffins Steakhouse för att svepa lite hav.

Två ostron för 0 kr. Tack Wrapp <3 

När vi var i Österlen i somras bestämde vi oss för att börja lära oss tycka om ostron och det här blev mitt fjärde ostron sedan dess. En bra början, men fler ska det bli! 

Efter det var vi nöjda med dagen och gick hemåt för att hinna chilla lite innan kvällens middag. Vi matchade snyggt i skinnpaj och jag tog en selfie

Johan tröttnade på mig och mina selfiestunder, kände att klockan tickade och fick dra mig hem. 

När vi kom hem gjorde vi oss söta och drack vin. 

Sedan slog klockan 20.30 och det var dags för middag med ett härligt gäng på Pocket. 

Vi åt deras ”lördagscirkus” som är ett bord fyllt med det mesta x 3. Första ronden bjöds det på massa charkisar och tonfiskburgare. Andra ronden käkade vi lammkorv, parisare, friterad fisk, kött och grillade grönsaker. Sist men inte minst fylldes bordet med en jäkla massa sötsaker. Våfflor, créme caramel, chokladsås, grädde, chokladmousse, fruktsallad och vaniljglass. Glömde säkert nämna något men ni fattar nog ändå grejen med ”bordet fyllt”.

Jag och mina stiliga bordsherrar David och Oscar. Som ni ser så var båda exalterade över att äntligen få vara med på en bloggbild. 

Efter matkoman lagt sig gick vi vidare till Bernie´s för dans och drinkar. Det var ju skitväder och vissa kanske deppade, men jag njöt av att dansa i ösregnet. Ibland är det jäkligt härligt att bara ha kul och skita i det yttre. Det enda tråkiga med kvällen var att min kamera försvann…. Hur orkar man stoppa ned handen i min väska och ta min gamla goding? Den modellen är inte ens intressant längre. Jaja… En underbar helg med fina människor iallfall. Den enda som saknades var min bästis Malin som bor på andra sidan jordklotet. När vi kom hem inatt blev saknaden för stor och jag började lipa som ett barn. Fan vad saknad gör ont ibland.

Nu sitter jag och dricker té, käkar leverpastejsmacka och förbereder mig för veckan som kommer. Allt kan inte vara awesome.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!