Piffar min vardag

Har haft en supermysig lunch idag med min saknade vän Caroline. Hon har börjat jobba i samma område så vi möttes upp i hoodsen och promenerade sedan tillsammans ner till Restaurang Pocket. Underbart att jag fått en ny granne som jag lätt kan kunna hugga för en spontan lunch. 

En stor guldstjärna till alla restauranger som ger sina gäster något extra. På Pocket får man alltid in en liten förrättssallad. Några blad och lite dressing, inget märkvärdigt men ändå något extra.

Det var länge sen vi sågs, så vi fick köra en snabb och maffig uppdatering om livet. Jag ville mest höra om Carro och Andreas bröllopsplanering och om jag snart kommer att få sitta barnbakt. Barnvakt blir det inte på ett tag, men bröllopet nämar sig och planeringen är i full gång. Så spännande och så svårt på samma gång… 

Ser ni hur hon strålar? Det hade jag med gjort om jag snart skulle heta Mrs. Steen. 

Jag älskar Pockets tonfisksallad och Carro blev också kär. Den är verkligen råbra!

Till kaffet fick vi en riktigt vass äpplepaj med vaniljsås. Ännu en gång ger de det lilla extra. 

Att luncha med en fin person, på ett ställe med det lilla extra och gå klädd i fluff är ett av mina ”piffa vardagen-knep”. Har Du några knep för att göra vardagen lite härligare? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!