Står i skamvrån

Igår anklade jag ”någon” för att ha stoppat ned sin hand i min väska och snott min kamera. Idag när jag kom till Restaurang Pocket var det inte längre någon som hade tagit den. SLARVMAJA! Jag blev lättad och glad, men också jäkligt besviken. Jag som precis ställt in mig på att köpa en ny nice kamera och hade tänkt gå förbi Elgiganten redan efter lunch. Nehe då… nu måste jag vänta ända fram till jul. 

Men minneskortet och bilderna jag fann gjorde mig bara glad. Det värsta som finns är att förlora bilder från trevliga och minnesvärda stunder. 

Imorgon väntar en rolig dag på flera sätt..  Jag älskar att ha tisdagskul! 

Vi hörs då mina hjärtan. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!