Nätverksträff med marknadscheferna

I samband med min examinering på Berghs School of Communication blev jag tilldelad ett stipendium av chefsnätverket Close. De gav mig inte bara ett stipendium utan erbjöd mig även ett jobb som kommunikationsansvarig som jag snabbt nappade på. Tyvärr kände jag redan efter några månader att det inte var min grej och bytte arbetsplats efter kort tid. Det sägs att man inte ska vara kräsen i början av sin karrär, men jag ville inte göra mig själv en otjänst och hämma min utveckling bara för att vara “korrekt”. Vi ungdomar måste också få tänka på oss själva och göra det som känns rätt i hjärtat. Det gjorde jag och det borde fler göra…Jaja!

Jag är iallafall med i deras nätverksgrupp för marknadschefer och idag är det min sista gång innan min tid här är slut. Så just nu står jag på Clarion Sign och frukostminglar med ett gäng tuffingar från Vattenfall, OBH Nordica och Max. Jag vågade inte be de ta en bild på mig… Och vågade inte heller fota dem. Ni får därför en bild på vår frukost istället. Får se om jag vågar ta en lunchbild senare. 

Det här är vad jag ska göra hela dagen. Mingla och fika, nätverka och fika, inspireras och fika och sedan ska jag luncha med några jag precis önskat på ett papper. Vad ska Du göra? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!