Energilunch med Adriana Lima

Jag kom precis tillbaka från en härlig lunch med min fina vän Matilde, Adriana Lima brukar jag också kalla henne. Det enda ohärliga är att en lunch inte tillräckligt lång för att jag ska hinna njuta ordentligt av någon jag tycker om och inte sett på länge. Men det spelar ingen roll.. För som varje gång jag kramar Matilde ”hej då” gick jag därifrån med en jäkla massa energi och pepp. Jag älskar att jag har så många härliga, glada, drivna och inspirerande vänner. Matilde är helt galen! Jag tycker att jag själv är väldigt driven, men inte när jag jämför mig med denna donna (Jag vet, man ska man inte jämföra sig med andra) Att hon är en redig beauty gjorde inte lunchen sämre. 

Nu är jag tillbaka på Wrapp och känner att livet är mer än toppen. Solen skiner, alla är glada och jag ser fram emot nästan allt som händer framöver. Ett litet problem bara… Jag tror fortfarande att det är sommar och har de senaste dagarna gått alldeles för tunt klädd. Därför vaknade jag imorse med en risig hals och fick skippa Kampsportslabbet som jag sett fram emot SÅÅÅ mycket…. Ville bara gråta när jag insåg att jag kommer få vänta en hel vecka till nästa gång. 

Jaja, nu ska jag jobba fram några härliga förslag på ett hälsoevent för Wrapp. Hörs later pinglor!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!