Festplanering på Pocket.

Klockan slog lunch och här var jag jävligt taggad för H&M A/W 15!

Det var inte mina fina kollegor. De ville koda vidare så att Wrapp blir ännu grymmare.

 Jag tog ett strategiskt beslut och sprang till H&M på Drottninggatan. Där finns det nästan alltid något plagg kvar när specialkollektionerna släpps. Johan var också där men han sket jag i, jag ville shoppa. Som ni ser fann jag lite och högg in ordentligt. 

Varje gång när de släpper sina tuffa kollektioner ser allt superballt ut på ELLE.se, sedan när man själv står där och håller i plagget ser det inte lika kul ut. Jag gillade iallafall kepsarna i kollektionen. Det gjorde inte Johan.

Jag lyckades haffa den pärlbroderade polon som jag redan favoriserat online. YEJ! Den var tung som bly och var sjukt svår att trä över huvudet. När jag väl fick på mig den och sa ”den är sååå fin” sa Johan att jag inte fick köpa den för att den ullade av sig för mycket. Singel for life?

Var bestämd om att jag ville ha en av kepsarna och försökte gulla med den. Fick fortfarande inte köpa den. Mycket jag inte fick köpa… 

Efter proven stod jag länge och lurade över vad jag skulle köpa och placera i min garderob. Kepsen var fortfarande med i beslutsprocessen.

När Johan tröttnade på mig och min beslutsångest sprang vi bort till Pocket för lunch och festplanering! Som ni ser fick jag med mig en härlig påse.

Havets Wallenbergare. Saffran och curry. My God. 

 Efter lunchen skulle vi planera brakfest med bästa Mario och Malin som jobbar på Pocket. De bjöd som vanligt på dessert, men idag fick vi äta en av varje sort… om vi hade orkat. 

Såhär glada blev vi då. Jag menar.. Dessert + festplanering = En drömkombo.

Pontus Frithiof, jag vet att du läser min blogg… Malin och Mario blev taggade på vår fest och vill därför ha ledigt den 31 oktober. Lös det är du snäll hjärtat.

Vårt möte gjorde mig SÅÅ taggad på oktober, jag älskar verkligen att ha fest! Ska inte avslöja för mycket om vad vi ska styra, då sabbar jag grejen. Det enda jag kan säga är: Det är en lördag, de stänger Pocket för mig och Johan, vi letar nu efter ett liveband och så pratade vi öl och schnitzel idag. Nu ska jag googla outfit och börja med inbjudningslistan. Linköping får möta Göteborg denna kväll. Inte så spännande kanske. Jag menar, det kan ju inte bli annat är glatt och trevligt med folk från dessa delar av landet. 

Nu ska jag äta ESA Sushi. Har huvudvärk och ska be om massage.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!