H&M Studio A/W 2015 – Ge mig allt.

Äntligen! Nu har H&M släppt sin Studio A/W 15-kollektion och jag vill ha typ allt. Försökte klicka hem några av mina favoriter imorse, men tror ni inte att de hinner ta slut innan jag klickar på “KÖP”? Suck. Jag får springa till H&M på lunchen och se vad som finns kvar, annars får det bli Traderashopping ikväll. Är inte den pärlbroderade polon helt magisk? Sen gillar jag de vita brallorna väldigt mycket och tycker att skorna råcoola. Allting är väldigt Henrietta. 

Nu sitter jag vid mitt skitiga skrivbord på kontoret.. Lisa kommenterade precis hur äckligt det ser ut på min plats och jag kan inget annat än att hålla med. Idag har jag en hel del att rodda med här på kontoret. Jag ska planera två event för Wrapp, ta fram förslag på en grymmig julkalender vi ska köra i december och lite annat småplock. På lunchen möter upp Johan för mat och planering av en kul fest vi tänkt styra på Pocket. Hur kul? ASKUL!

Talk to you later darlings <3  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!