En fredag i Uterqüe

I somras när jag var i Palma hittade jag Uterqüe, som nu gått och blivit mitt nya favoritmärke. Idag är jag klädd i deras kläder från topp till tå och det är det HÄR setet har jag på mig. Det är lite svårt att fånga fina detaljer utan en Rami Hanna. In, kika runt, dö och shoppa.

Min helg är så oplanerad den kan bli och det tycker jag, som vanligtvis älskar planerade helger, är väldigt skönt. Det enda jag vet är att jag ska på AW och äta middag med Johan och David ikväll, imorgon ska vi till Fotografiska på dagen och på kvällen har vi planerat att göra dumplings och asiatisk råbiff á la Milles. Hrm… Nu när jag rabblar upp detta inser jag att helgen visst är rätt planerad…. Jaja, inga tider är spikade iallafall. Att vara spontan är kul, men jag har oerhört svårt för att vara det.

Blir galen på Johan när han står bakom kameran. Han hittar ALDRIG fokus…. Ska SPONTANT föreslå en fotokurs i helgen. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!