Stockholms bästa sushi

Igår hämtade vi sushi från ESA, eller Johan gjorde det. Jag satt hemma i soffan och bloggade, liiiivet! Har du inte varit på ESA?  DIT! De gör den absolut bästa take away-sushin i hela stockholm. Nästan att de gör godare sushi än Råkultur. Överdriver inte. 

Vi satt på golvet, åt och försökte titta på TV som inte alls gick bra. Vi båda pratar för mycket och det älskar jag med oss. Han hade även köpt med sig en överraskning i form av en liten godispåse. Uppdelningen är viktig och som alltid delar vi på en godissort vi tidigare aldrig smakat och betygssätter den. Plopp med lakrits fick bottenbetyg. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!