God morgon lördag!

Gårkvällen blev en solklar tiopoängare! Helgen startade på bästa sätt med en AW med ett härligt gäng, efter det åkte jag, Johan och David hem och käkade en ruggigt god middag tillsammans. Det enda negativa med min fredag var att jag tog det dumma beslutet att börja sova med min gamla nattandställning igen…?  Sov som en kratta. Men nu är det äntligen morgon och det ser ut såhär framför mig. 

Jag har bakat knäckebröd. Är jag en dröm eller är jag en dröm? Alla borde vilja äta frukost med mig. 

Mitt bloggfotograferande hjälper Johan att vara rolig och skön på Snapchat… Varsågod finis

Nu ska vi sitta här och njuta lite för länge innan vi tar oss ut för att fånga dagen. 

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!