H . F på den lilla vita.

Imorse fick jag och min kollega Lisa ett härligt måndagsmail från Maryam: “Hey babes! Era skjortor finns nu att hämta i Sturegallerian.” Så vid lunch gick jag raka vägen till Styleins Pop up-butik och hämtade upp våra vita skjortor med monogram. Så glad! Monogrammet är egentligen en PR-grej som precis skickats ut till ett fåtal bloggerskor, men jag fick också en. Hihi. Tack vare min fina vän Maryam. Tack till dig Mary och även till Stylein. Jag älskar den. 

Jag är galen i vita klassiska skjortor. Skulle gärna bära det varje dag om det inte vore för att jag skulle få fruktansvärt dåligt samvete för resten av min garderob. Det här är en klassisk modell, men inte figursydd som många av mina andra skjortor är. Passande nog har jag på senare tid fått mer feeling för skjortor med en mer loose siluett. 

Hur fint? Kär

Nemen titta! Jag har nu samma skjorta som min stora stilidol Emilia de Poret. COOL! Tjejen i butiken berättade att de fått så härlig respons på det här utskicket att de nu beslutat sig för att börja erbjuda monogram till alla. Grymt va? Jag tror de börjar med det snart, så håll utkik om ni tyckte att min var fin.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!