En tisdagslista.

Hittade en mysig lista som jag nu lånar av Forni!

Vad har du på dig?

Min nya krämvita polo från Gant, svarta tighta jeans, svarta boots, min klocka och så alla mina vardagsarmband som jag aldrig tar av mig. På ett står det ”Henrietta och på det andra står det “Malle & Frompa”

Vad har du för frisyr?

En hög knut á la My. Min favoritfrilla.

Hur mår du?

Lite snuvig, annars är livet jäkligt härligt och jag kan inte klaga.

Vad önskar du dig just nu?

Får jag önska tre saker? Ja. Då önskar jag att jag hittar en lägenhet i morgon, ett presentkort på Bottega Veneta och att min bästis kommer hem från Australien.

(Gabbi, Mårten, fluff och fluff utanför FoU efter sommarens prinsessbröllop)

Vad ska du göra imorgon?

Min onsdag börjar med ett mördarpass på Kampsportslabbet, sedan work work och klockan 12.00 firar jag Lisa med en födelsedagslunch på Riche (hej köttbullar). Efter jobbet skulle jag egentligen gå på en härlig AW med mina älsklingstjejer, men viktiga lägenhetsvisningar ställer till mina efterlängtade planer.

(Jag och Colette gör Fashion Week på Nobis)

Vad skrattade du åt senast?

Idag är det 7 år sedan jag tog första kontakt med hon som skulle bli min bästa vän. Jag skyllde på mamma när jag jobbade vänner år 2008… Charmigt.

Vad grät du senast åt?

Av fina ord från en fantastisk tjej jag träffade idag.

Senaste köp?

En fralla med sesamfrön på och ett paket lever från Pastejköket.  

Vem sov du senast med?

Min pojkvän. Känns sjukt lustigt att säga det? “Jag har pojkvän”. Men det är härligt att säga det också såklart!

Senast sedda film?

Män som hatar kvinnor.

Vem var den senaste som ringde dig?

Pappsen. Min idol <3

Hur löd din senaste smskonversation?

Vem skrev senast till dig på facebookchatten?

Oj oj vad jag ogillar facebookchatten.. Den stressar mig. Men det var Fjodor som bjöd in till ett trevligt mingel. Så honom ogillar jag inte.

Vart vill du åka just nu?

Till Sydney och hälsa på min bästa vän Malin som är där och pluggar. Saknar henne så mycket att det gör ont. Att surfa, dricka vin, dansa och pussas med henne nu… Det hade varit liiiivet!

(I somras när jag var på Lolita Beach Club i Palma)

Nästa planerade resa?

Ingen resa är bestämd men det kommer ofta på tal. En weekend ner till vår lägenhet i Palma känns det som att vi borde få till snart. Måste åka ned och uppehålla min precis inlärda spanska.

Dagens bästa händelse?

Jag mötte upp en fin vän som jag bryr mig väldigt väldigt mycket om och som just nu lever med något jag själv levt med för några år sedan. Jag pratar om den äckliga sjukdomen anorexia. Fy fan vad jag hatar att den finns. Men jag är oerhört glad att jag inte längre är där och att jag nu istället kan finnas där för andra som lever med skiten.

Vi pratade länge om allt härligt livet erbjuder när det här med ätstörningar inte längre finns i ens liv. Jag är väldigt glad att jag kan inspirera de som inte vet eller vågar inse att det faktiskt finns ett ljus och att det går att hitta till det. Det handlar bara om att bestämma sig och ha ett härligt mål. Det ger mig så mycket att få prata om detta och få ge någon det jag aldrig fick från en kompis när jag var dålig.

“Henrietta, du är min inspiration! Det är du som ger mig hopp om att det går”  Det är svårt att förklara för de som själva inte varit där, men dessa ord är de finaste man kan få. Jag blev så rörd. Tack för att jag får vara din inspiration min vän. Det kommer bli bra. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!