RECEPT PÅ VÅRA ÅNGADE DUMPLINGS

God morgon raringar!

Jag saknar redan lördagens pangmiddag. Våra dumplings blev verkligen “WOW” och såserna likaså. Det blev så gott att jag måste vara kaxig och dela med mig av recepten. Sen så har några faktiskt bett om dem också.

Vi gjorde två sorter, hälften kyckling och hälften nötfärs, och hade en tävling om vilken sort som blev godast. Jag stod för dumplingsen fyllda med kyckling. Vi hade även tänkt göra egen dumplingsdeg, men vi blev plötsligt väääääldigt tröttna när vi såg de färdiga degplattorna inne på Oriental Supermarket. Nästa gång ska vi göra allt själva, men den färdiga degen är verkligen supergod och jag har inget att klaga på.

 

SMAKLIG MÅLTID <3 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!