Let´s get strong.

AAAAAJ! I natt vaknade jag upp vid 04.00 och kände av en enorm smärta. Varför? Igår morse var det boot campKampsportslabbet igen. Att jag ska mördas en gång i veckan ända fram till jul känns faktiskt helt underbart, trots den enorma ”dagen efter-smärtan”. Jag kan redan efter två pass med underbara Fannie Redman säga att jag kommer att fortsätta där på egen hand, det har ju inte gått så bra med mina besök på Balance. Den här typen av träning är ju helt ny för mig och det är väldigt skönt att kickstarta med något nytt och kul, dessutom när jag får göra det med ett härligt och inspirerande tjejgäng. 

Kampsportslabbet är det barfota som gäller. Älskar´t!

Therese från Nordea, och så jag och Lisa från Wrapp.

Vi ska ju om bara någon månad lansera vårt samarbete med Nordea och från och med då kommer jag och Lisa att behöva/vilja hänga mycket med marknadsteamet där. Ett bra samarbete kräver ett tight team som trivs ihop, därför ser vi till att redan nu bonda genom att träna tillsammans. Är det inte en smart grej?

Min vän Maryams lilla Colette (som ni sett tidigare i bloggen) var med. GULLUNGEN! Mitt i en övning kunde jag se en lite sötis i blått krypa förbi. Då ville jag bara lägga av och leka med henne istället. 

 Största fejksmilet jag sett. Jag var helt död här. Men vad gör man inte för bloggen?

Nu sitter jag vid mitt nya skrivbord på Wrapp (har fått flytta till matbordet), svarar på mail och tycker samtidigt lite synd om min värkande kropp. Min torsdag bjuder på lunchmöte med en Stina från Noa Relaxation, sjukt cool och duktig tjej. Vi ska planera ett kul event som vi ska göra tillsammans i oktober. Efter jobbet ska jag möta upp killen jag gillar, laga en god middag och sedan tänkte jag somna i hans armar. Bra torsdag.

Vi hörs senare. Ett nytt recept är på G!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!