“LIVET SOM HENRIETTA” PÅ FILM.

Jag som läst PR på Berghs är inte direkt ett stort fan av reklam, jag brukar oftast störa mig och kritisera det mesta. Men ibland måste jag hylla. Synsam har under hösten kört en kampanj med temat “fåfänga” och har gjort ett gäng roliga filmer på det. Nu har de precis släppt en ny och helt UNDERBAR film med min bloggkollega Michaela Forni som ni kan se ovan.. Haha! Skrattar högt för mig själv. Inte trodde jag att det skulle bli Synsams reklamfilmsom till slut skulle avslöja mitt fejkade instagramliv, och på ett så klockrent sätt.

“Vilken maträtt blir egentligen bäst på bild? Den bakade löken”  Precis så tänkte jag när jag åt lunch på Riche igår. Ville såklart visa upp lite smörstekta kantareller.

Bra jobbat Forni och Synsam! Sen måste jag även hylla min gamla skolkamrat Olof Lindh som gjort den. Riktigt snyggt! Blev himla sugen på att skaffa ett par nya brillor nu och tycker de Forni har i filmen är riktigt fräscha. Ni hittar de här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!