Lunch med tampong-Stina

Idag har jag haft ett härligt och inspirerande lunchmöte med Stina från Noa Relaxtion, även känd som tampong-Stina sen i måndags. Blev glad när jag såg det och kom på att vi skulle äta lunch idag. Då kunde jag försäkra mig om en lunch med lite extra krydda.

Idag slapp hon prata mens och tamponger. Istället planerade vi delar av eventet som vi ska ha tillsammans i mitten av oktober. Vi satte allt från tid och dag, till vilka vi vill ha som gäster och vad vi ska ha för innehåll. Annat skitsnack slank såklart emellan. 

Stina åt chévre chaud och jag en “Havets Wallenbergare”. Min stående favorit! Jag råder dig till att testa den när du äter på Pocket nästa gång.

En lunch som denna gör mina dagar ljusare. Stina är smart, sjukt driven och bjuder mer än gärna på sig själv, och så har Pocket väldigt god mat. Är inte det en alldeles perfekt lunchkombo? Jag går lixom därifrån med väldigt mycket mer än vad jag kom med. Toppen bra! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!