Viktigt med snygg mat.

Jag sa ju att jag skulle laga en god middag tillsammans med honom och sedan somna i hans armar igår kväll. Vi lagade aldrig någon mat… Istället köpte vi hem vår favoritsushi från ESA. I love ESAs sushi. Men somnade i hans armar gjorde jag i alla fall. Tydligen var jag så söt att han var tvungen att filma… Jag tyckte inte det var så gulligt när jag fick se filmen i morse. Det enda jag hörde var höga snarkljud. Charmigt.

Jag är besatt av ”halv åtta hos mig”. 

Nu är det fredag och om några timmar tar jag helg. Ikväll är vi bjudna hem till Erik och Ebba och det ska bli himla mysigt. Ser fram emot att se vad jag får på tallriken med tanke på smset ovan. Hehe. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!