No friday feeling today

När jag vaknade i morse kände jag mig inte alls bra. Jag var helt slut och av någon lustig anledning hade jag en fruktansvärd hosta? Tog därför beslutet att jobba hemifrån hela dagen, bortsett från ett viktigt möte som jag tog på fiket runt hörnet. Mötet tvingade mig att släppa Community manager-rollen för en timma, istället hade jag dragit på mig säljhatten. Det är så man får göra ibland när man jobbar på ett mindre företag som växer snabbt. Härligt med lite variation tycker jag! 

Hur tror ni det gick då? Mitt första riktiga säljmöte resulterade i en ny kund till Wrapp. Grattis till oss båda! Det var faktiskt inte så svårt… Hade varit jobbigare att sälja en produkt som inte vore något att ha. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!