Lunch med Louisa och Lisa käkar chips.

Efter en härlig förmiddag på Wrapp tog jag mig ut i det krispiga höstvädret och promenerade ned till Pocket för att äta lunch med min gamla vän Louisa som jag känner från tonårstiden i Linköping

Vi har inte setts på flera år, bortsett från att vi nästan dagligen springer in i varandra på Östermalmstorg. Det var kul och skönt att äntligen få sitta ned och prata om det härliga med livet och vad som hänt sedan sist vi sågs. Vi insåg även att vi bor väldigt nära varandra (när jag bor hos Johan), så nu blir det fler ”Louisa/Henrietta-dejeter”. Like Like! 

Jag introducerade Louisa för den grymma tonfisksalladen och hon höll med mig om att den är magisk. Den är verkligen perfekt. Till dig Pontus Frithiof”Ta aldrig bort den från menyn!”. 

När lunchtimmen var över tvingade jag min date att ta lite bilder på mig och kramade sedan om henne. Efter det skildes vi och jag drog på mig mina nya Urbanears och slog på DEN HÄR LÅTEN <3

Nu sitter jag på kontoret igen, tittar på Lisa och njuter av att det alltid händer grejer här på Wrapp. Jag menar, snart lanserar vi med Nordea, för 5 minuter sedan fick jag ännu en ny kollega och så sitter Lisa och käkar tisdagschips. Ni hör, det händer alltid något nytt och kul här.  

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!