Fotoskola i Pockets kök

Idag på lunchen var jag och hade en liten sociala medier-skola med restaurang Pocket by Pontus. Det var Pockets stjärna Malin som bjudit in migLin (grundare till grymma Givesome tillsammans med Forni) och Daniel Paris (som aldrig kom) för att få hjälp med restaurangens sociala medier. En inbjudan helt i min smak. 

Ett av mina tips var att investera i en riktigt bra kamera för att kunna ta snygga foton på både maten och alla kulinariska händelser i köket. Nu när jag ändå var på plats (som om jag aldrig är där?) bestämde jag mig för att redan efter mötet lära Malin några av mina fototrix. Så idag hade vi fotoskola i köket och nästa gång går vi igenom min favoritkanal Pinterest. 

Blev så sugen på att slänga i mig lite mer mat när jag såg den här västerbottenpajen med smörstekta kantareller. Herregud så gott! Tror det är den enda rätten jag ännu inte hunnit testa på Pockets meny. 

Jag flirtade lite med kocken Andreas Edlund som precis tävlat i Bocuse D´Ore.. Det är dags att jag skaffar mig ett lite starkare och yngre nätverk i restaurangbranschen. Min vän Pontus Frithiof börjar bli lite gammal.

Fick en magisk idé om att jag borde ta över rollen kökschef…

.. och det tyckte Andreas var en bra idé. Jag började direkt och bad honom ösa på med de smöriga kantarellerna. Gästerna jublade!

Kockar ser alltid så allvarliga ut… Nu är det nya tider med mig i köket.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!